Dakkapel

U heeft besloten om uw zolder of een bepaalde kamer ruimtelijk uit te breiden maar u heeft geen idee hoe. Een oplossing hiervan kan zijn het plaatsen van een dakkapel. Een dakkapel zorgt niet alleen voor meer ruimte maar kan ook zorgen voor meer en een betere lichtinval.

Welke mogelijkheden zijn er? Naast een standaard dakkapel leveren we ook een “duiventil” of een dakopbouw. Bij een duiventil wordt één kant van het dakvlak een stukje doorgetrokken zodat de nok nog wat hoger komt te liggen. Een dakopbouw houdt in dat aan beide zijde van het dakvlak een kozijn geplaatst wordt waardoor het dakvlak in het midden omhoog getild word. Het doel van beide opties is het creëren van meer ruimte. Indien nodig werken we rolluiken weg in een dakkapel.

De dakkapellen kunnen geleverd worden in de volgende materialen. WBP garantie plaat, Trespa of Keralit (een kunststof rabatdeel met houtnerf). Deze laatste twee zijn onderhoudsvrij en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een kozijn kan zijn van hout, kunststof of aluminium.

Ook bij dakkapellen nemen wij weer alles uit handen van de klant en kunnen we zorgen voor een eventuele dakdekker of schilder.

Van den Brand Dakkapellen houden in:

Geen prefab dakkappellen;
Duiventil zodat de nok wat hoger komt liggen;
Dakkappellen kunnen afgewekt worden met hout, trespa of keralit;
Rolluiken zijn in de dakkapel weg te werken;
Kozijn voor dakkapellen verkrijgbaar in hout, kunststof of aluminium.
Aftimmeren van de binnenzeide van de dakkapel is mogelijk;
Eventueel zorgen voor schilder, dakdekker of andere specialisten.