Verbouwing

U wilt thuis het een en ander verbouwen? Dat is mogelijk! Van den Brand Timmerwerken is in staat voor vrijwel alle mogelijke verbouwingen uit te voeren. Of het nu gaat om de woonkamer, badkamer of zolder wij zijn in staat alles met succes te verbouwen. Zelfs wanneer u een schuifwand- of deur wilt laten plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres! Hiernaast is het ook mogelijk om een eventuele aanbouw van een stuk aan uw huis of schuur uit te laten voeren door van den Brand Timmerwerken.

Wanneer er een verbouwing plaatsvindt door ons dan kunnen wij voor vrijwel alle vakmensen zorgen zoals een loodgieter, stukadoor, schilder, dakdekker of een eventuele elektricien. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de klant nergens naar om hoeft te kijken zodat deze niet tijdens de verbouwing voor plotselinge verrassingen komt te staan.

Mocht u nog enige twijfels hebben over uw verbouwing of heeft u geen idee hoe uw verbouwing aangepakt moet worden. Dan kunt u ons altijd om deskundig advies vragen. Wij denken mee over eventuele situaties waar klanten misschien nog over twijfelen en geven zo goed als mogelijk advies, zodat er uiteindelijk de beste keuze gemaakt wordt.

Diensten die wij aanbieden bij een verbouwing:

Veranderen van de binnenkant van een huis, dit kan zijn woonkamer, badkamer, zolder en andere ruimtes;
Aanbouwen van een stuk aan een huis of schuur etc.;
Zorgen voor diensten zoals loodgieter, electra, stukadoor, schilder, dakdekker etc.;
Advies bij het maken van de juiste keuzen;
Het plaatsen van schuifwand- en deur systemen (ook mogelijk onder schuine kap van een huis).